СУРЧИН - ОПШТИНА ОТВОРЕНОГ СРЦА 2017

Image title

ДОБРОДОШЛИ У СУРЧИН - ОПШТИНУ ОТВОРЕНОГ СРЦА

        Културни центар Сурчин и ове године организује хуманитарну манифестацију за децу: "Сурчин - општина отвореног срца". Сурчинци показују „Велико срце“ првог дана Нове Године у парку у центру Сурчина, када на отвореном уметници приказују своје вештине и акробације, анимирају посетиоце и пролазнике, где сви заједно деле радост игре, карневала и вере у лепше сутра и срећну Нову Годину.

        Разноврсни улични аниматори, артисти, забављачи, музичари и глумци, забављају и увесељавају све оне који  радост првог јутра у Новој Години желе поделити са другима. Тако ће бити и првог дана 2017. године -  01.01.2017. године од 11часова!!!                                                                                                                                                                           

        Највећа радост тог дана је хуманитарна акција која својим даровима помаже  најугроженијој и најосетљивијој, али најдрагоцениојој категорији становништва-деци. Ове године прикупљена средства намењена су Предшколској установи Сурчин- за све објекте на територији општине.                                                          

        Културни центар Сурчин је покретач ове акције, а за спровођење су заслужни  привредници Сурчина и Београда, који својим донацијама реализују цео пројекат и доприносе успеху ове манифестације.  

            Очекујемо Вас и желимо Вам срећну и успешну Нову 2017. Годину!!!    

ДОБРОДОШЛИ У СУРЧИН - ОПШТИНУ ОТВОРЕНОГ СРЦА!!!