НАЈАВА ПРОГРАМА: "КО СЕ БОЈИ ВУКА ЈОШ"

Image title

У недељу, 28. Августа 2016. године од 18 часова у дворишту ОШ „Бранко Радичевић“ у Бољевцима Културни центар Сурчин Вас позива на дечију представу `Ко се боји Вука још`, у извођењу Театра `Талија`, а у оквиру Шумске смотре аматерског позоришта, пројекта Културног центра Сурчин који је препознао и подржао Секретаријат за културу Града Београда.

Изузетно атрактиван  и духовит  водвиљ  са  пуно занимљивих и непредвидивих сцена. Прича почиње са чувеним ловцем Страхињом који, трагајући за вуком Вучком одбеглим из зоолошког врта, упознаје Бака Дуњу. Она трага за својом изгубљеном пудлицом Цицом па тако потрагу наставаљају заједно, уз присећање на своје детињство. Временом се то “ловачко” партнерство претвара у занимљиву причу са неочекиваним завршетком. Мноштво сјајних сонгова који се ослањају на познате евергрин песме, блиски контакт са децом која помажу глумцима, као и врцави хумор, задржавају дечију пажњу све време, што ову представу чине једним од најбољих остварења београдских дечјих сцена.

Представа велича праве људске вредности, јер наш ловац не убија животиње, већ брине о њима и о очувању природе. Вук Вучко због Цице полази у школу, мења своју ћуд и постаје вегетаријанац. Бака и Цица својом “игром” иницирају децу на заједничко маштарење.

ДЕЦА  АКТИВНО  УЧЕСТВУЈУ  У  ПРЕДСТАВИ  ПОМАЖУЋИ  АКТЕРИМА, А НА  КРАЈУ  СЕ  И  САМИ  УКЉУЧУЈУ  У  ЗАВРШНО ВЕСЕЉЕ.

ДУХОВИТ  ТЕКСТ,  КВАЛИТЕТНА  МУЗИКА  И  ЗАНИМЉИВЕ КОРЕОГРАФИЈЕ,  ОВУ  ПРЕДСТАВУ  ЧИНЕ  ИЗУЗЕТНО ГЛЕДЉИВОМ, А  БЛИСКИ  КОНТАКТ  СА  ДЕЦОМ  КОЈА  ПОМАЖУ  ЈУНАЦИМА, ЗАДРЖАВА  ЊИХОВУ  ПАЖЊУ  ТОКОМ  ЦЕЛЕ  ПРЕДСТАВЕ. ПРЕДСТАВА ТРАЈЕ 45 МИНУТА.

Представа је бесплатна за све наше посетиоце. Позивамо Вас да поведете Вашу децу и да заједно уживамо у представи. Добродошли!!!