НАЈАВА КОНЦЕРТА КУД "БУДУЋНОСТ" ДОБАНОВЦИ И БАЛЕТСКА ПРЕДСТАВА "МАГИЈА ПОКРЕТА И ЗВУКА" У ИЗВОЂЕЊУ "АРТ ЦЕНТРА" ИЗ СУРЧИНА

Поштовани,

велико нам је задовољство да Вас позовемо на:

* Концерт КУЛТУРНО-УМЕТНИЧКОГ ДРУШТВА "БУДУЋНОСТ" из Добановаца, у суботу 23.06.2018. године од 20 часова, на отвореној летњој сцени у Бојчинској шуми у Прогару, ГО Сурчин.

* Балетску представу - Магија покрета и звука "АРТ ЦЕНТРА" из Сурчина, у недељу 24.06.2018. године од 19 часова, на отвореној летњој сцени у Бојчинској шуми у Прогару, ГО Сурчин. 

КУД "БУДУЋНОСТ" постоји 34 године. Од  2017. године појачан је фолклорном секцијом КУД-а "Шафарик". Броји 200 чланова распоређених у 6 ансамбала. Покушава да сачува од заборава традицију Срба и других народа и да у новој ери сајбер генерација усади још једну игру али из живота. Иза и испред себе имају километре фолклорних корака које су прешли и прећи ће их у Будућности. Ове сремачке девојке и момци из околине Београда провешће Вас Влашким крајевима, прошетати Врањским пољем, Димитровградом, Ужицем.., па опет вратити кући и све то игром и песмом, без интернета. 

Балетска представа у извођењу "АРТ ЦЕНТРА" из Сурчина под називом "Магија покрета и звука", представиће талентоване балетске играче, узраста од 4 до 16 година, који ће показати све кореографије које су ове године освојиле награде на бројним међународним и државним плесним такмичењима. Специјални гост балетске представе је Марио Крастев из Софије, са којим су играчи "АРТ ЦЕНТРА" наступали више пута у познатом TV SHOW-у.