КРЕАТИВНО ПИСАЊЕ

Image title

СУРЧИНСКА РАДИОНИЦА КРЕАТИВНОГ ПИСАЊА

Установа културе-Културни центар Сурчин је учествовала у јавном конкурсу који спроводи Секретаријат за спорт и омладину за достављање предлога пројеката од јавног интереса које суфинансира Град Београд током Јануара и Фебруара 2017. године за ученике завршног разреда основних и ученике свих разреда средњих школа у Београду у областима омладинског сектора. Пројекат „СУРЧИНСКА РАДИОНИЦА КРЕАТИВНОГ ПИСАЊА“ одобрен је од стране Секретаријата за спорт и омладину и као такав препознат од значаја за креативно усмеравање омладинске популације на подручју Градске општине Сурчин.

У питању је образовни пројекат који садржајем обогаћује сазнајни свет деце-корисника у виду радионица креативног писања, кроз упознавање са техникама писања, након чега учесници-корисници добијајау задатак да самостално напишу своју причу о Сурчину, утемељену на стварним догађајима, историји, традицији, култури и легендама, које ће допринети културном и туристичком активирању подручја ГО Сурчин.

Пројекат је намењен ученицима завршних разреда основних и свих разреда средњих школа и бесплатан је за све полазнике који желе да креативно проведу своје слободно време.

Планирани термини за реализацију пројекта су од 11:30 до 15:30 часова у просторијама ОШ "Вук Караџић" у Сурчину: 24., 27., 30. и 31. Јануар и 20., 21., 27. и 28. Фебруар 2017. године.

За све додатне информације/пријаву можете добити на телефон: 066/8637-894, 011/8440-206 или директно у просторијама Културног центра Сурчин, Косовска 2 у Сурчину, од 07:30 до 15:30 часова од понедељка до петка.

ПОЗИВАМО ВАС ДА НАМ СЕ ПРИДРУЖИТЕ!!!