EВРОПСКИ КУП У ЏЕТ СКИ-ју 2018

EВРОПСКИ КУП У ЏЕТ СКИ-ју 2018


Џет Ски савез Србије – савез моторних скутера на води, окупља у свом саставу девет Џет Ски клубова и два гранских Савеза, а све то у циљу такмичења и рекреативног бављења јет ски спортом који у нашој земљи стиче све већу популарност.


Џет Ски савез Србије је до сада одржао шест Балканских шампионата у џет ски-ју, док смо прошле години по први пут били домаћини Европског Купа у џет ски-ју. 

Како је такмичење оцењено највишом оценом од стране представника Светске Џет СкиАсоцијације, поверена нам је оргаизација такмичења и за сезону 2018. године.

Такмичење ће се одржати на реци Сави у Наутичком селу „Бисер“ у Бољевцима, територија ГО Сурчин, а учешће у такмичењу поред српских возача, узеће и такмичари из Црне Горе, Бугарске, Турске, Босне и Херцеговине, Мађарске, Румуније, Грчке, Италије, Словеније, Кипра, Холандије, Немачке, Словачке, итд. 

Такмичење је широког спектра са мноштвом категорија за различите нивое знања – од потпуних почетника до професионалних возача, па није чудно што ћемо на истом месту видети седмоструког светског првака са српским држављанством Фабиа Инкорваљу и најмлађет такмичара од само дванаест године са Кипра Алексиса Еритокрау, који ће наступати у категорији Флајборд.


Такмичења се одржавају уз подршку Министарства омладине и спорта, Наутичког села „Бисер“, ЈП за спорт и рекреацију Општине Сурчин, Капетаније пристаништа „Београд“, Речне полиције, и др. 


Додатне информације:

Тел/Факс: 011 2436110