"ЗЛАТНЕ ЗВЕЗДИЦЕ БОЈЧИНА", у недељу 17.06.2018. године од 20 часова, на отвореној летњој сцени у Бојчинској шумиВелико нам је задовољство да Вас позовемо на 

"ЗЛАТНЕ ЗВЕЗДИЦЕ БОЈЧИНА", у недељу  17.06.2018. године од 20 часова, на отвореној летњој сцени у Бојчинској шуми у Прогару, ГО Сурчин.

ПРВИ ФЕСТИВАЛ ПОПУЛАРНЕ ЗАБАВНЕ МУЗИКЕ у оквиру БОЈЧИНСКОГ КУЛТУРНОГ ЛЕТА-2018. Организатор је Културни центар Сурчина, под покровитељством Градске општине Сурчин и Секретаријата за културу града Београда.

На фестивалу ће наступити 16 солиста, ученика основних школа са територије ГО Сурчин. Извешће неке од најпопуларнијих мелодија 70-их, 80-их, и 90-их година, као и хитове које су Србију представљали на Евровизији.  На репертоару су композиције: Неде Украден, група Амбасадори, Мише Ковача, Парног Ваљка, Нових фосила, Индекса,Тајчи, Јелене Томашевић, Зане, Бајаге, Марије Шерифовић, Маје Оџаклијевски и Електричнног Оргазма.
Све солисте у рефренима подржава Хор удруженим снагама основних  школа из Бечмена и Јакова. За балетске нумере задужене су балерине АРТ ЦЕНТРА-БАЛЕТСКОГ СТРУДИЈА СУРЧИН.
Сви солисти ће певати на професионалне матрице, а пратиће их ДО РЕ МИ бенд. Поред правог музичког спектакла, спрема се и сценски спектакл, који још није виђен на Бојчинској сцени. Директор, продуцент и реализатор фестивала је проф. Младен Челебић.